Ga direct naar: Hoofdinhoud

Chemport Expo

Chemport expo
Geweest
16 nov 2023
13:00
NHL Stenden, Van Schaikweg 94, Emmen
Vanaf 14.00 uur is er een bruisende beursvloer van zo'n 50 bedrijven die zich inzetten voor het vergroenen van de chemie!

De Chemport Expo is één van de events tijdens de Sustainable Innovation week. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, dit is de ideale plek om je netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. 

Exposeren tijdens Expo

Wil je met jouw bedrijf deelnemen aan de Expo? Dat kan natuurlijk! Meld je aan via de website van de Sustainable Innovation Week

Netwerken tijdens Expo

Je bent tussen 14.00 en 19.00 uur welkom om de Expo te bezoeken en je te laten inspireren door de exposanten. Wil jij deze week aangrijpen om zakelijke kansen te ontdekken en je netwerk uit te breiden? Deel dan jouw contactgegevens op de website van de Sustainable Innovation Week, zodat jij zichtbaar bent voor iedereen. 

Ontmoet Noorse en Franse delegaties

Noorse en Franse delegaties ontmoeten? Dat kan! Kom dan tussen 14.30 en 15.30 uur of tussen 16.45 en 18.00 uur naar de Expo!


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie