Ga direct naar: Hoofdinhoud

Iedereen digitaal vaardig

Jarno Duursma
dinsdag 28 november
15:00
Greenwise Campus | Innovatiecentrum
Slimme Maak-industrieDigitalisering
Kom jij ook naar de Publieksacademie 'Digitaal vaardig'? Iedereen is welkom!

De digitalisering is onomkeerbaar in onze maatschappij. Met soms ingrijpende veranderingen voor jouw onderneming én je werknemers. Hoe kun je je medewerkers helpen?

Van online roosters invullen en onderdelenregistratie in een app tot online solliciteren. In deze publieksacademie neemt tech-expert Jarno Duursma je mee in de laatste ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie. Aansluitend kan je kiezen uit een aantal kennissessies met verhalen en voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden en programma

Iets voor jou? Meld je dan aan via deze website. Hier vind je ook het programma. 


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie