Ga direct naar: Hoofdinhoud

Study Visit

Study visit
Geweest
16 nov 2023
13:30
NHL Stenden, Van Schaikweg 94, Emmen
Op deze tweedaagse ontvangen wij Noorse en Franse delegaties. Samen bezoeken we bedrijven en kennisinstellingen in onze groene, innovatieve en duurzame regio.

Dit is de gelegenheid om nieuwe zaken- en kennispartners uit deze regio's te ontmoeten. Wil je ook deelnemen aan deze Study Visit? Meld je dan aan via deze website!

De deelnemers van de Study Visit bezoeken op 16 november de Chemport Expo. Interesse om samen te werken met bedrijven en kennisinstellingen uit deze regio? Kom dan vooral vanaf 14.30 uur naar de Chemport Expo, Van Schaikweg 94 in Emmen!


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie