Vrijdag 9 juni vond de webinar “Plastic Recycling & Circulaire Economie in 3 EU-regio’s” plaats. Tijdens de webinar presenteerden de drie regio’s Stavanger, Pays de la Loire en Noord-Nederland de ontwikkelingen in hun regio op het gebied van plastic recycling en circulaire plastics.

Heb je de webinar gemist of wil je hem nog eens bekijken, bekijk dan de webinar op YouTube via deze link. De presentaties vind je via deze link.

Study visit

Dit webinar is georganiseerd als voorloper op de study visit op 16 en 17 november 2023. Delegaties uit Stavanger en Pays de la Loire komen naar onze regio om onze groene en duurzame circulaire plastics innovaties te verkennen.

Dit is een geweldige kans om te netwerken en kennis te delen met bedrijven en medewerkers van kennisinstellingen en overheden. We organiseren onder andere matchmaking-sessies en site visits. Interesse in samenwerking met Stavanger en Pays de la Loire op het gebied van biobased en circulaire plastics? Meld je dan aan voor de study visit.

Tijdens de study visit gebruiken we een app. Deze app geeft je relevante informatie zoals het programma, de locatie, bedrijven, enz. In de app kun je ook zien wie zich heeft aangemeld.

Meld je aan via de website studyvisitgreenwise.yellenge.nl. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een informatie om de app te downloaden. Check van tevoren welke bedrijven interessant kunnen zijn om mee te netwerken. Bereid je daarom voor en download de app.

Meer informatie

Binnenkort volgt meer informatie over de study visit, dat deel uitmaakt van een groter programma georganiseerd door Greenwise Circular Plastics en Chemport. Naast het studiebezoek vinden er ook de Sustainable Industry Challenge, een bedrijvenexpo en een inspirerende conferentie plaats.

Hand met wereldbol met boom en vlinder