Ga direct naar: Hoofdinhoud

Expert meeting energie

Innovatiecentrum
Geweest
09 jul 2024
13:30
Greenwise Campus innovatiecentrum
Samen de uitdaging aangaan om van het Greenwise Campus innovatiecentrum een energiegevend circulair gebouw te maken. We nodigen relaties iut om met al hun kennis, creativiteit en ervaring te komen.

Samen de uitdaging aangaan om van het Greenwise Campus innovatiecentrum een energiegevend circulair gebouw te maken. We nodigen relaties uit om met al hun kennis, creativiteit en ervaring te komen. Alle gave ideeën zijn welkom! Denk aan innovatieve ontwerpen, energiebesparende en energieproducerende technologieën en het gebruik van biogene of gerecyclede materialen. Ook zijn we benieuwd naar ontwerpen die gezond gedrag stimuleren. De focus ligt op inspiratie en het verkennen van mogelijkheden, niet op directe vervolgopdrachten.

Dit is een besloten bijeenkomst, alleen voor genodigden. 

 


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie