Ga direct naar: Hoofdinhoud

Samen sterk in de regio

Raymond Wanders
Geweest
26 feb 2024
16:30
Greenwise Campus innovatiecentrum
Op maandag 26 februari vanaf 17.30 uur vindt de bijeenkomst Samen Sterk in de regio plaats in ons innovatiecentrum aan de Eerste Bokslootweg 1 in Emmen. Deze bijeenkomst is voor genodigden.

Samen
Hier doen we het samen. Dat is waar we in deze regio goed in zijn en nog beter willen worden. Met een ecosysteem bestaande uit onder andere DOC33, Greenwise Campus, IQ BVLD en IT HUB. Met baanbrekende projecten en innovaties, waar de deelnemes tijdens deze avond meer over horen. We laten zien wat voor een impact het ecosysteem kan hebben op onze regio. 

Zo staat Dutch TechZone ervoor
Tijdens deze bijeenkomst horen deelnemers ook hoe Dutch TechZone ervoor staat in cijfers en krijgen ze uitleg over de nieuwe Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II.


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie