Ga direct naar: Hoofdinhoud
Bijeenkomst Adaptie zorgtechnologie
25 jan 2024

De adaptie van zorgtechnologie

Afgelopen maandag stond in het teken van zorgtechnologie bij Greenwise Campus! Samen met zorgprofessionals en ondernemers hebben we onder leiding van Lieke Brons (practor Zorg&Technologie) en Job van 't Veer (lector Digitale Innovatie in Zorg&Welzijn) gesproken over de rol van onderzoek en onderwijs in de zorg- en welzijnssector in relatie tot de vragen die spelen in het werkveld.

Tijdens de bijeenkomst is verkend hoe Greenwise Campus binnen Zuid-Oost Drenthe een rol kan spelen met een sterke nadruk op samenwerking met initiatieven zoals TZA Drenthe - Groningen (Technologie & Zorg Academie) en Anders Werken in de Zorg-Drenthe.

 


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie