Ga direct naar: Hoofdinhoud
Eemsdeltavisie 2023 / Chemport Europe jaardiner
02 jan 2023

Eemsdeltavisie 2023 / Chemport Europ

Datum: 16 mei 2023
Locatie: Evenementenhal in Delfzijl
Thema: Nieuwe bronnen voor C en H
Met ook: Verkiezing Plant Manager of the Year 2023

Eemsdeltavisie 2023: 13.30 – 17.30 uur
Het congres staat in het teken van de grondstoffentransitie: nieuwe bronnen voor koolstof en waterstof. We willen af van fossiele grondstoffen, maar hoe komen we straks aan de koolstof en waterstof als chemische bouwstenen voor waardevolle materialen? In Noord-Nederland zijn de eerste stappen van de grondstoffentransitie al zichtbaar. Een aantal studenten brengt dit via vlogs in beeld. Ze bezoeken in het voorjaar verschillende projecten in de Eemsdelta en nemen je tijdens Eemsdeltavisie in hun vlogs mee.

Daarnaast biedt het programma talks en een debat over de kansen en uitdagingen in de grondstoffentransitie. Ook presenteren de finalisten van de verkiezing Plantmanager of the Year 2023 zich. De zaal mag meestemmen voor twintig van de honderd punten, dus zorg dat jij erbij bent!

Chemport jaardiner: 17.30 – 21.00 uur
Bij uitstek een diner om bestaande banden aan te halen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Ook wordt hier de Plantmanager of the Year bekend gemaakt.

Interesse?
Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op de website van Industrielinqs.
Greenwise Campus is de uitvoeringsorganisatie van de lijn Greenwise Circular Plastics binnen Chemport.


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie