Ga direct naar: Hoofdinhoud
Chongnan Ye ontvangt Theses Award
06 jul 2023

Eerste promovendus NHL Stenden/RUG

Het Groningen Engineering Center van de Rijksuniversiteit Groningen heeft Dr. Chongnan Ye bekroond met de Best Engineering Thesis Award van dit jaar. Dr. Ye's proefschrift, "Design of sustainable polymer networks for advanced applications based on dynamic covalent bonds", is gekozen vanwege de uitzonderlijke wetenschappelijke impact, lange termijn samenlevingsrelevantie en interdisciplinaire verbindingen.

Hybride onderzoeksgroep Biopolymer and Recycling Innovations

Chongnan voerde zijn onderzoek uit binnen de Hybride onderzoeksgroep Biopolymer and Recycling Innovations (HyBRIt), gevormd door de Rijksuniversiteit Groningen en de NHL Stenden Hogeschool. Hij verdedigde zijn proefschrift op 17 mei 2022 als de eerste promovendus van de Universiteit van het Noorden.

Lees het volledige bericht op RUG.nl.


Greenwise Campus is een initiatief van NHL Stenden, Drenthe College, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie Drenthe en gemeente Emmen. En is één van de voorbeeldprojecten van Universiteit van het Noorden.

Logo University of GroningenLogo Provincie DrentheLogo Drenthe CollegeLogo Greenwise CampusLogo Regio Deal Zuid- en Oost-DrentheLogo Gemeente EmmenLogo NHL Stenden University of Applied SciencesLogo Universiteit van het NoordenLogo Ministerie van Economische zaken en KlimaatLogo Samenwerkingsverband Noord NederlandLogo Europese Unie